Prodaja stanova od investitora u novogradnji Novi Sad

O NAMA

Linea Invest

Preduzeće Linea B invest doo iz Novog Sada bavi se investiranjem u građevinarstvu, izgradnjom i prodajom stanova i poslovnih prostora. 

Naš tim ima višegodišnje iskustvo u branši, a posebno u praćenju i poštovanju propisa koje nam struka nalaže. Takođe, na osnovu prethodnih iskustava, dobro znamo da prepoznamo i tržišni trenutak, pa smo uvek u stanju da izgradimo onakvu stambenu ili poslovnu jedinicu kakva je tržištu potrebna.

Pažljivim odabirom lokacija na kojima ćemo graditi, kao i vođenjem računa o tome da nam sva administracija uvek bude uredna i po propisu, velikom brzinom stičemo nove, dugoročno verne kupce.

O našoj ponudi možete se informisati u sekciji LOKACIJE, gde vam do detalja prikazujemo dokumentaciju za aktuelna gradilišta, kao i za svaki stan pojedinačno.

Ukoliko vas pak, zanima da li radimo po propisu, dokumentacija o zgradama koje smo gradili nalazi se dostupna za vas u sekciji DOKUMENTI.

Na kraju, ukoliko vam se dopadaju naša projektovana rešenja, naša ponuda i pristup radu, osećajte se slobodnim da nas kontaktirate putem naše KONTAKT stranice.

Pozovite: +381 (0)69 712 035
© linea-invest.rs - proizvodnja 2022
phone-handsetlocationclockcross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram